Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jyväskyläläinen rahoitusfirma Liquido haali huippuosaamista F-Securen johtajistosta

Jonas Lunberg lähti F-Securelta liittyäkseen jyväskyläläisen Liquido Venturesin perustajiin. Jonas Lundberg

Justus Vento

Jyväskyläläinen startup-yritysten rahoituspalveluihin erikoistunut Liquido Ventures Oy haali huhtikuun alussa osakkaakseen 42-vuotiaan Jonas Lundbergin. Kuun alkuun asti tietoturvajätti F-Securen johtajistoon kuulunut Lundberg liittyi Liquidon perustajakolmikkoon Jussi Muurikaisen ja Joona Seppäsen kumppaniksi.

Lundbergin vastuualueena ennen startup-maailmaan hyppäämistä oli F-Securen Suomen, Puolan ja Japanin konsultointiliiketoiminta. Hänellä on kokemusta yrittäjyydestä myös omasta takaa, sillä Lundberg päätyi F-Securelle yhtiön ostettua hänen osaomistamansa nSensen vuonna 2015.

Lundbergin mukaan hän haluaakin nyt käyttää työuran varrella kertynyttä kokemusta uusien yrittäjien auttamiseen.

– Liquido vakuutti minut. Suomen talous tarvitsee lisää uusia, elinvoimaisia startup-yrityksiä, ja haluan olla mukana edistämässä niiden tulevaisuutta.

Liquidon liiketoimintamallin mukaan se luotsaa startup-yrityksiä siihen kuntoon, että ne ovat rahoituskelposia, ja kasvu mahdollistuu nopeammin.

– Kaikista suurimmankin potentiaalin startupit tarvitsevat usein apua parhaiden sijoittajien

löytämisessä. Onnistumme tässä yhdessä laajan asiantuntijaverkostomme avulla, yrityksen perustaja Jussi Muurikainen kertoo.

Vuonna 2020 perustetun Liquido Ventures Oy:n toiminnassa on mukana 12 henkilöä. Yhtiön päämaja on Jyväskylän Kauppakadulla.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut