Jyväskyläläinen Maria Haakana ja varkautelainen Marita Vokkolainen tekivät kirjan retkiherkuista – näin linssikeiton voi valmistella kotona ja viimeistellä reissussa

Maria Haakana hakee keitinvettä joesta vaellusreissulla Hammastunturissa. Marita Vokkolainen

Tämä kirja on tehty iloksi ja inspiraatioksi, ja jotta muistaisimme kaiken sen hyvän mitä elämällä on tarjota, todetaan Marita Vokkolaisen ja Maria Haakanan julkaiseman kirjan esipuheessa. Hiihtovaellusherkkukirjaan naiset ovat kirjanneet ruokareseptejä, huomioita ja vinkkejä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja