Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten harrastustoiminnan rajoituksiin tulee muutoksia Jämsässä – lue mitä rajoitustoimia jatketaan

Jämsässä eletään edelleen koronatoimien rajoittamaa elämää. Timo Mustalampi
Niklas Pelkonen

Niklas Pelkonen

Jämsän kaupunki kertoo tiedotteessaan, että vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten harrastustoiminnan rajoituksiin tulee muutoksia. Tämän ikäryhmän ohjattu ryhmäharrastustoiminta avautuu ensi maanantaista 19.4. alkaen. Harrastuksissa on sovellettava enintään kymmenen henkilön ryhmäkokoa, vältettävä lähikontakteja ja pidettävä vähintään kahden metrin turvavälit.

Vuonna 2007 syntyneiden ja sitä vanhempien ryhmäharrastustoiminta on tauolla huhtikuun loppuun saakka. Nuorisotilat pysyvät niin ikään kiinni vielä huhtikuun ajan.

– Nuorisotiloissa voidaan järjestää lääkinnällistä kuntoutusta tai vastaavaa toimintaa sekä ohjattua ryhmäharrastustoimintaa vuonna 2008 ja sen jälkeen syntyneille, tiedotteessa kerrotaan.

Huhtikuussa kaupungin sisätiloihin ei ole asiaa myöskään aikuisten ryhmäharrastustoiminnalla.

Jämsän pääkirjasto palvelee huhtikuun loppuun asti rajoitetusti. Ainoastaan aulatilat ovat auki palautuksia sekä varattujen lainojen noutamista varten. Asiakkaita voi olla aulatiloissa yhtäaikaisesti vain kuusi. Kuoreveden ja Länkipohjan kirjastot ovat omatoimikäytössä joka päivä kello 7-21.

Jämsän uimahalli on suljettu ja sen eläkeläisvuorot ovat tauolla kuun loppuun asti. Uimahallilla voidaan kuitenkin järjestää uimaopetusta perusopetuksen oppilaille sekä vuonna 2008 ja sen jälkeen syntyneiden ohjattua toimintaa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut