Näin ravintolasulkua avataan, tiukat rajoitukset tulevat Keski-Suomeenkin – anniskelu loppuu jo kello 17, karaoke ja tanssiminen edelleen kiellettyjä

Alkoholin tarjoilu loppuu ajoissa Keski-Suomessakin. Agata Anttonen
Niklas Pelkonen

Niklas Pelkonen

Ensi maanantaista alkaen Keski-Suomen anniskeluravintoloissa on käytössä kolmasosa asiakaspaikoista ja alkoholia saa anniskella kello 7-17. Asia selviää sosiaali- ja terveysministeriön tiedotteesta.

Anniskeluravintoloiden sallittu aukioloaika on ensi viikosta alkaen kello 05-18.

Muissa ravintoloissa on käytössä puolet asiakaspaikoista ja aukioloaika jatkuu kello 19 asti. Anniskelurajoitukset ovat samat kaikissa ravintoloissa.

Ravintoloissa asiakkaat on ohjattava paikoilleen istumaan, joten esimerkiksi karaoke ja tanssiminen ovat edelleen kiellettyjä.

Samat rajoitukset ovat ensi viikosta lähtien voimassa Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pirkanmaalla, Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Etelä-Savossa, Keski-Suomessa ja Pohjanmaalla.

Tarkennus 18.4 klo 16.15: Alkoholia ei saa anniskella kaikissa ravintoloissa aikaisintaan kello 7 alkaen. Anniskelun saa aloittaa aikaisintaan kello 7 majoituspaikan aamiaistarjoilun yhteydessä, jos aluehallintovirasto myöntää siihen luvan. Muussa tapauksessa anniskelun saa aloittaa aikaisintaan kello 9.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut