Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Podcast | Osinkokevät on käynnissä – mitä osakkeita kannattaa poimia omaan salkkuun? Kuuntele Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradion uusin jakso

Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradiossa otettiin katsaus sijoitusmarkkinoiden viime viikkojen käänteisiin. Tällä hetkellä tunnelma on erittäin positiivinen. Onko optimismi jopa liian korkealla vai onko odotuksille talouskasvusta katetta? Jututettavana kävivät OP Keski-Suomen Emma Mäkinen ja Tuomas Paananen. Ajankohtaisen markkinakatsauksen lisäksi keskustelua käytiin käynnissä olevasta osinkokeväästä. Kannattaako osakkeita ostaa juuri ennen kuin osinko irtoaa? Entä miten Helsingin pörssin osingot ovat kehittyneet ja mitkä ovat parhaita osingonmaksajia?

Sijoitusradio kuullaan radiossa kerran kuukaudessa keskiviikkona kello 11.30 ja uusinta lauantaina kello 16.30. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa.