Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Osinkokevät on käynnissä – mitä osakkeita kannattaa poimia omaan salkkuun? Kuuntele Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradion uusin jakso

Helsingin pörssitalo. Outi-Kaisa Ollikainen / Nasdaq

Keskisuomalainen

Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradiossa otettiin katsaus sijoitusmarkkinoiden viime viikkojen käänteisiin. Tällä hetkellä tunnelma on erittäin positiivinen. Onko optimismi jopa liian korkealla vai onko odotuksille talouskasvusta katetta? Jututettavana kävivät OP Keski-Suomen Emma Mäkinen ja Tuomas Paananen. Ajankohtaisen markkinakatsauksen lisäksi keskustelua käytiin käynnissä olevasta osinkokeväästä. Kannattaako osakkeita ostaa juuri ennen kuin osinko irtoaa? Entä miten Helsingin pörssin osingot ovat kehittyneet ja mitkä ovat parhaita osingonmaksajia?

Sijoitusradio kuullaan radiossa kerran kuukaudessa keskiviikkona kello 11.30 ja uusinta lauantaina kello 16.30. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut