Jyväskyläläisen Teerenpelin ravintolapäällikkö ei vielä tiedä, avataanko tilat asiakkaille maanantaina: "Ei ole todennäköisesti kovin kannattavaa tuolla kello viiden valomerkillä"

Teerenpeli on sulkuaikana myynyt oman panimon tuotteita ulosmyyntinä ja järjestänyt etä tasting-iltoja. Jesse Nyströn (kesk) ja Henry Komulainen (vas) kävivät ostamassa Teerenpelin tuotteita perjantaina. Hanna Marjanen

Keski-Suomessa ravintolat alkavat avata oviaan rajoitetusti kuuden viikon sulkuajan jälkeen maanantaina. Jyväskylän Kauppakadulla anniskeluravintola Teerenpelin tilat ja tarvittavat laitteet ovat jo siivottu.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja