Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kolme jatkoon Mäntsälän kunnanjohtajahaussa

Mäntsälän kunnanjohtajaksi hakeneista on valikoitunut kolmen kärki. Heidät kutsuttiin toiselle haastattelukierrokselle, joka käydään keskiviikkona 28. huhtikuuta.

Haastateltavat ovat kauppatieteiden maisteri Hannu Mars, hallintotieteiden maisteri Hannu Laurila ja valtiotieteiden maisteri Antti Kuusela.

Mars toimi Keuruun kaupunginjohtajana 2016-2021. Hän irtisanoutui tehtävästä tammikuussa. Syynä eroon olivat Keuruun kaupunginhallituksen ja Marsin väliset näkemyserot ja luottamuspula.

Sitä ennen Mars oli Kauhavan kehitysjohtaja 2011–2016 ja Thermopolis Oy:n toimitusjohtaja 2006–2011. Thermopolis on Etelä-Pohjanmaalla toimiva energia-alan kehittämisyhtiö.

Mäntsäläläinen Laurila on koulutuskuntayhtymä Keudan johtaja. Toimitusjohtajaksi hänet valittiin vuonna 2015. Sitä ennen hän oli Keudan talous- ja hallintojohtaja noin 14 vuoden ajan.

Ennen Keudan aikaa hän on toiminut muun muassa Mäntsälän kunnankamreerina, Hyvinkään apulaiskaupunginkamreerina ja sisäisenä tarkastajana sekä Hämeen lääninhallituksen erikoissuunnittelijana.

Antti Kuusela on Kuuma-seudun liikelaitoksen johtaja ja yhteistyöjohtaja. Kuuma-seutuun kuuluvat Mäntsälä sekä Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vihti.

Liikelaitosjohtajaksi hänet valittiin vuonna 2016. Sitä ennen hän toimi Kuuma-seudun vt. yhteistyöjohtajana.

Valtuusto valitsee kunnanjohtajan toukokuun kokouksessaan.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut