Podcast: Miten palkittu kuusenkerkkäjogurtti syntyi? Radio Keskisuomalaisen haastattelussa Pitkäsen maalaisjuustolan yrittäjä Oiva Pitkänen

Keskisuomalainen

Viikonloppuna järjestettiin toista kertaa Ruokamessut netissä -tapahtuma. Messuhallina toimi Facebook ja sivuilla tavoitettiin kuukauden aikana 330 000 ihmistä. Messuilla oli mukana myös Pitkäsen maalaisjuustola Kuusamosta. Yrittäjä Oiva Pitkänen kertoi Radio Keskisuomalaisen haastattelussa messukokemuksiaan. Lisäksi jutussa selviää, miten palkittu kuusenkerkkäjogurtti syntyi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut