Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Gloriassa oltiin lorun lopusta oltiin eri mieltä, päätettiin lausua sitten molemmat

Monikulttuurikeskus Gloriassa keitellään perjantaiaamuisin kaurapuuroa isossa kattilassa, kun perheryhmä Monimessi kokoontuu aamupalalle. Perheen taaperoille ei puuro aina maistu, joten tarjolla on myös leipää, vihanneksia ja hedelmiä. Aamiaisen jälkeen askarrellaan milloin mitäkin mukavaa vuodenajan mukaan.

Perjantaina 26.3. ennen palmusunnuntaita oli teemana kevät ja pääsiäinen. Pöydälle oli laitettu valmiiksi koivunoksia, höyheniä, värikkäitä silkkipapereita ja muita virpomavitsojen koristeluun tarvittavia juttuja. Lapset olivat innoissaan, ja äitien hieman avustaessa syntyi hienoja oksia.

Leikkituokion aikana virvottiin yhdessä lausumalla tuttu vanha loru: virvon varvon tuoreeks terveeks… Lorun lopusta oltiin eri mieltä, joten lausuttiin siis molemmat.

Lopuksi vielä laulettiin tutut lastenlaulut eri kielillä, laitettiin karhut nukkumaan ja toivotettiin hyvää pääsiäistä kauniit koivunoksat kädessä kotiinviemisinä. Päätettiin, että tänä vuonna pikkunoidat virpovat virtuaalisesti.