Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Huima putsasi pöydän, kun Eurobasket valitsi divarikauden parhaat

Huiman Prentiss Nixon kahmi itselleen neljä palkintoa. Miia Sulakoski

Miia Sulakoski

Eurobasket.com valitsi kauden päätteeksi I-divisioona B:n parhaat pelaajat, ja Äänekosken Huima vei kahdeksasta kategoriasta seitsemän.

Finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Prentiss Nixon nimettiin myös Vuoden pelaajaksi, Vuoden takapelaajaksi ja Vuoden ulkomaalaispelaajaksi.

Vuoden laitahyökkääjäksi raati valitsi Huiman KaVaughn Scottin, ja Vuoden kotimaisen pelaajan tittelin sai Joni Pohjonen. Vuoden valmentajaksi valittiin äänekoskelaisten mestarivalmentaja Tommi Koskinen.

PeU-Basketin Saiquan Jamison kiilasi itsensä ainoana palkinnoille huimalaisten lisäksi, kun amerikkalainen nappasi Vuoden sentteri -palkinnon.

Kauden ykkösviisikkoon Eurobasketin raati valitsi Huiman Prentiss Nixonin ja KaVaughn Scottin, ja heidän lisäkseen PuHu Junioreiden Trey Hallin, FoKoPo:n Gokul Natesanin ja PeU-Basketin Saiquan Jamisonin.

: Vaikka Kipinän Sami Mäntymaan ja Antonio Bivinsin kausi päättyi pettymykseen, huomioi Eurobasket.com myös heidät valinnoissaan. Miia Sulakoski

Kakkosviisikosta löytyy myös Kipinän amerikkalaiskaksikko Junior Robinson ja Antonio Bivins. Kunniamaininnan kaudestaan saivat lisäksi Huiman Joni Pohjonen ja Kipinän Sami Mäntymaa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut