Jämsän ex-kaupunginjohtaja pyrkii valtuustoon – Näin Jämsän ehdokaslistat muuttuivat

Jämsän ex-kaupunginjohtaja tavoittelee valtuustopaikkaa perussuomalaisten riveissä. Pauliina Ylitalo
Pauliina Ylitalo

Pauliina Ylitalo

Jämsän entinen kaupunginjohtaja Ilkka Salminen on asettunut perussuomalaisten ehdokkaaksi kuntavaaleissa. Salminen on toiselta ammatiltaan metsätalousyrittäjä.

Perussuomalaisten lista täydentyi viime metreillä myös seitsemällä muulla nimellä. Joukossa ovat muun muassa lääketieteen tohtori, erikoislääkäri Sirpa Rintala, lääketieteen tohtori ja Jämsän TE-toimiston johtajana aiemmin toiminut Heikki Paavuori.

Jari Miettinen ja Kimmo Sandelin peruivat ehdokkuutensa.

Perussuomalaisilla on nyt Jämsässä 52 ehdokasta.

Vihreiden ehdokasmäärä on lisääntynyt kahdella. Mukaan ilmottautuivat myös tekninen johtaja Tomi Lampinen ja kuvataiteen maisteri Johanna Ketola. Ehdokkaita on kaikkiaan seitsemän.

Keskustalla on nyt 18 ehdokasta. Lista kasvoi yhdellä: toimitusjohtaja Veli-Erkki Ruotsalaisella. Keskusta on vaaliliitossa kristillisdemokraattien kanssa.

Kokoomuksen ehdokasmäärä pysyy ennallaan 16:ssa. Yrittäjä Pasi Lääninpää luopui ehdokkuudesta. Tilalle on tullut tekniikan tohtori Tuomo Heinonen.

Uuden Suunnan ehdokaslista kutistui, kun lääkäri Hannu Loberg ei sittenkään enää asetu ehdolle. Ryhmällä on nyt 13 ehdokasta.

SDP:n, kristillisdemokraattien, vasemmiston ja Liike Nyt -ryhmän vaalilistat eivät täydentyneet enää viimeisinä viikkoina. SDP:llä on Jämsässä 27, kristillisillä neljä, vasemmistolla 16 ja Liike Nyt -ryhmällä yksi ehdokas.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut