Joonas Paananen on tehnyt ruokaa monissa maissa – Suomen kokkimaajoukkueeseen valittu jyväskyläläinen pääsee nyt myös olympialaisiin

"Ruuanlaitto on minulle parhaimmillaan joukkuelaji", toteaa Joonas Paananen. Marko Kauko

Kun Joonas ”Wihtori” Paananen miettii onnistuneen alkuruuan kaavaa, merkitystä on etenkin visuaalisuudella, keveydellä ja raikkaudella sekä sellaisella rakenteella ja suutuntumalla, joka virittää aistit jatkoa varten. Voihan pitkä illallinen pitää sisällään kymmenenkin eri annosta.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja