Joonas Paananen on tehnyt ruokaa monissa maissa – Suomen kokkimaajoukkueeseen valittu jyväskyläläinen pääsee nyt myös olympialaisiin

"Ruuanlaitto on minulle parhaimmillaan joukkuelaji", toteaa Joonas Paananen. Marko Kauko

Kun Joonas ”Wihtori” Paananen miettii onnistuneen alkuruuan kaavaa, merkitystä on etenkin visuaalisuudella, keveydellä ja raikkaudella sekä sellaisella rakenteella ja suutuntumalla, joka virittää aistit jatkoa varten. Voihan pitkä illallinen pitää sisällään kymmenenkin eri annosta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi