Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kuntavaaliehdokkaat vääntävät liikunnasta ja urheilusta Jyväskylässä – katso suora lähetys vaalipaneelista

Tatu Mansikkaviita työskenteli Hippoksen harjoitushallin pleksejä. Arkistokuva. Pekka Seppänen

Jaakko Vilmusenaho

Keski-Suomen Liikunta ry järjestää yhdessä eri liikunta-alan toimijoiden kanssa kuntavaalipaneelin torstaina 20.5.

"Asiaa liikunnasta ja urheilusta" -nimellä järjestettävä paneeli pidetään Keslin tiloissa Jyväskylässä kello 17:30. Tilaisuus striimataan yleisölle, ja suora lähetys on nähtävissä myös tässä jutussa.

Tilaisuudessa kuullaan kolme asiantuntija-alustusta, joista ehdokkaille esitetään asiaan liittyviä kysymyksiä.

Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen (Kihu) erikoistutkija Outi Aarresola esitelmöi aiheella "Seurojen tehtäviä paikallisyhteisöissä", Jyväskylän yliopiston tutkija Anna-Katriina Salmikangas aiheella "Liikuttavat liikkumisympäristöt" ja Salla Turpeinen Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiöstä (Likes) aiheella "Tiedolla johtaminen liikuntaan liittyvässä päätöksenteossa".

Eri puolueiden ehdokkaat paneelissa ovat Tom Nevanpää (kesk.), Juho Neuvonen (kok.), Rami Sipilä (kd.), Kari Hokkanen (ps.), Riitta Mäkinen (sdp.) ja Vesa Jarva (vihr.).

Lisäksi tilaisuudessa kuullaan Suomen Olympiakomitean tervehdys Susanna Rahkamolta etäyhteyksin. Rahkamo on Olympiakomitean 1. varapuheenjohtaja, tekniikan tohtori ja johtamiskonsultti, joka toimii aktiivisesti urheilun kansainvälisissä luottamustehtävissä. Hän on entinen ammattiurheilija ja Taitoluisteluliiton puheenjohtaja.

Siirry vaalien tulospalveluun

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut