Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Tietysti piti syödä kevään ensimmäiset jätskit ulkona

Johanna Marttinen

Monikulttuurikeskus Gloriassa eletään jo toista koronakevättä yhdistelemällä tai vuorottelemalla etä- ja lähitoimintoja tilanteesta riippuen. Osa ryhmistä toimii kokonaan tai osittain etäyhteyksin ja osa kokoontuu paikan päällä maskein ja turvavälein. Toisinaan mennään ulos tai tavataan jossain muussa turvallisessa paikassa.

Perjantai-iltapäivänä 16.4. oli kevät kauneimmillaan, joten Glorian nuorten ryhmä päätti kävellä Jyväskylän satamaan aurinkoisessa säässä. Matkan varrella ihasteltiin kevään merkkejä kuten leskenlehtiä ja ohi lepattelevaa perhosta, ja piipahdettiin ulkokuntosalilla venyttelemässä.

Satamassa porukka täydentyi muutamalla tutulla ihmisellä ja yhdellä vauvalla. Mukana ollut karvakuono haisteli kaikkea innoissaan. Juteltiin niitä näitä, suunniteltiin vappupiknikkiä, tanssittiin salsaa nurmikolla, pelattiin korttia ja ihan vaan chillailtiin alkuillan auringossa. Ja tietysti piti syödä kevään ensimmäiset jätskit ulkona.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut