Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Matka satamasta kohti Paskoonharjua on alkanut puolen päivän tietämissä 30.3. Tornilohko kulkee noin 60 kilometrin tuntivauhtia. Timo Mustalampi

Viisitoista vuotta sitten Ville Silvasti hoksasi, että tuulivoimassa on tulevaisuus – nyt keskisuomalainen kuljetusfirma on alallaan Pohjois-Euroopan ykkönen

Kuljetusliike Ville Silvasti ei hätkähdä kovistakaan haasteista: tuulivoimaloiden jättimäiset komponentit kulkevat niin Norjan vuoristossa kuin Pohjanmaan lakeuksillakin.

Esa Jokinen

Esa Jokinen

Lähdetään kaverin kanssa – kaksi kuusikymppistä kuulapäätä – ihmettelemään tuulivoimaloiden tornilohkojen kuljetusta Vaasan Vaskiluodon satamasta Teuvan Paskoonharjulle.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi Black Friday tarjoushintaan vain 7,50 € / kk! Määräaikainen 2 kk:n tilaus sisältää verkon rajattoman käytön, Päivän lehti -sovelluksen sekä uutissovelluksen mobiililaitteille. Tarjous voimassa 29.11. 2021 saakka.

Tilaa tästä Black Friday tarjous vain 7,50 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja