Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Keski-Suomen liikenteessä rytisi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä – Multian turmakuski jätti itsestään merkiksi vain jäljen tuulilasiin ja häipyi paikalta

Niklas Pelkonen

Niklas Pelkonen

Keski-Suomessa sattui viikonloppuyönä useita tieliikenneonnettomuuksia.

Rantaväylällä Satamakadun risteyksessä auto osui siltamuuriin puoli kahden aikaan yöllä. Onnettomuudessa ei sattunut henkilövahinkoja.

Multialla henkilöauto ajoi tieltä ulos Keskustiellä kahden jälkeen aamuyöllä. Pelastuslaitoksen päästyä paikalle ajoneuvosta tai sen lähettyviltä ei löytynyt ketään. Auton tuulilasin sisäpuolelta havaittiin kuitenkin ainakin yksi otsan jälki, eli joku oli kopauttanut onnettomuudessa päänsä. Poliisi selvittää tapausta.

Kolmelta aamuyöllä Nelostiellä sattui Akkalan liittymän ja Aholaidan liittymän välillä Vaajakosken suuntaan menevällä kaistalla henkilöauton ulosajo. Auton kyydissä oli kaksi henkilöä, jotka molemmat vietiin sairaalaan tarkastettaviksi onnettomuuden jälkeen. Onnettomuudessa nousi myös tienpenkalta soraa tielle, jonka tieliikennekeskus käy myöhemmin putsaamassa. Irtosora voi olla liukasta ja vaarallista.

Onnettomuusajoneuvo meni lunastuskuntoon.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut