Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Miten markkinoiden viime viikkojen käänteisiin pitäisi suhtautua? Sijoitusradio paljastaa, että keskisuomalaiset ovat innostuneet ETF:istä ja ulkomaisista osakkeista

Markkinoilla tunnelma on positiivinen, ja kasvuennusteita on nostettu laajasti. Emmi Korhonen

Keskisuomalainen

Radio Keskisuomalaisen Sijoitusradiossa otettiin katsaus sijoitusmarkkinoiden viime viikkojen käänteisiin. Tällä hetkellä tunnelma on positiivinen ja kasvuennusteita tälle vuodelle on nostettu niin Suomessa kuin kansainvälisesti useidenkin tahojen toimesta. Sijoittajan on kuitenkin hyvä olla tarkkana arvostusten kanssa. Jututettavana kävivät OP Keski-Suomen Tuomas Paananen ja Matti Halttunen. Ajankohtaisen markkinakatsauksen lisäksi keskustelua käytiin keskisuomalaisten ihmisten sijoittamisesta. ETF-sijoitukset ja ulkomaiset osakkeet ovat nostaneet suosiotaan. Lisäksi naiset sijoittavat nykyään entistä aktiivisemmin.

Sijoitusradio kuullaan radiossa kerran kuukaudessa keskiviikkona kello 11.30 ja uusinta lauantaina kello 16.30. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä OP Keski-Suomen kanssa.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut