Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: ReWi Visions valittiin parhaaksi hankkeeksi vihreä tulevaisuus -kategoriassa

Pia Kautto

ReWi Visions on valittu parhaaksi hankkeeksi Euroopan maaseutuverkosto ENRD:n järjestämässä Rural Inspiration Awards -hankekilpailussa!

ReWi Visions valittiin parhaimmaksi hankkeeksi vihreä tulevaisuus -kategoriassa. Tämä oli vasta toinen kerta, kun suomalaishanke yltää kilpailun voittoon. RIA-kilpailuun tuli yli 120 ehdokkuutta 22 eri maasta, joista kahdeksan Suomesta. Finaaleihin valittiin kolme suomalaista hanketta.

ReWi Visions on Jyvässeudun 4H:n sekä JAPA – Jyväskylän kestävä kehitys ry:n toteuttama kehittämishanke. Leader JyväsRiihi ry on myöntänyt hankkeelle rahoitusta EU:n maaseuturahastosta. Hankkeen aikana on syntynyt yli 40 nuorten perustamaa kiertotalousteemaista 4H-yritystä! Hankkeessa on myös järjestetty kiertotalousteemaisia iltoja, pajoja, yrityskursseja sekä nuorisovaihtoja. Kuvassa on Muuramen lukion sekä Walesin Pembrokeshire Collegen nuorisovaihtonuoria.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut