Jyväskylän Kuokkalan kartanon ravintola avautuu loppukesällä – ravintoloitsijana aloittava Sami Sorvoja on niittänyt menestystä Vuoden kokki -kisassa

Sami Sorvoja katseli Kuokkalan kartanon ravintolan remontin edistymistä. Kun ravintola toimii, asiakas näkee, mitä keittiössä tapahtuu. Tiina Mutila

Jyväskylän Kuokkalan kartanon ravintola avautuu yleisölle loppukesästä. Heinäkuussa avataan viinibaari ja elokuun loppupuolella ruokaravintola.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja