Jyväskylän Kuokkalan kartanon ravintola avautuu loppukesällä – ravintoloitsijana aloittava Sami Sorvoja on niittänyt menestystä Vuoden kokki -kisassa

Sami Sorvoja katseli Kuokkalan kartanon ravintolan remontin edistymistä. Kun ravintola toimii, asiakas näkee, mitä keittiössä tapahtuu. Tiina Mutila

Jyväskylän Kuokkalan kartanon ravintola avautuu yleisölle loppukesästä. Heinäkuussa avataan viinibaari ja elokuun loppupuolella ruokaravintola.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi