Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Wiitaunionissa aletaan rokottaa 40-49-vuotiaita, katso täältä ohjeet ajanvaraukseen – toisen annoksen saavia muistutetaan tärkeästä seikasta

Koronarokotukset ovat edenneet Wiitaunionin alueella 40-49-vuotiaisiin. Sanna Kuitunen
Niklas Pelkonen

Niklas Pelkonen

Viitasaarella ja Pihtiputaalla aloitetaan 40-49-vuotiaiden koronarokotukset, Viitasaaren kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Ikäryhmään kuuluvat voivat varata rokotusajan torstaista alkaen Wiitaunionin ajanvarausnumerosta 014 459 6882. Numero palvelee maanantaista torstaihin kello 8-16 ja perjantaisin kello 8-15. Soittajan numero tallentuu järjestelmään ja rokotettavalle soitetaan takaisin rokotteiden saatavuuden mukaan.

Rokotusaikoja voivat varata myös yli 16-vuotiaat riskiryhmäläiset ja kaikki yli 50-vuotiaat. Jos näihin rokotettaviin ryhmiin kuuluva ei ole saanut rokotusaikaa ja on soittanut ajanvarausnumeroon ennen viime viikon maanantaita, tulee hänen soittaa numeroon uudestaan. Tämä johtuu siitä, että ajanvarauspuhelimen toimintaa muutettiin 17.5.

Wiitaunionin alueella ovat käynnissä myös toisen rokoteannoksen rokotukset, tiedotteessa kerrotaan.

– Toisen annoksen rokotukseen tulevien toivotaan noudattavan ensimmäisellä rokotuskerralla annettua aikaa, sillä annettujen aikojen muuttaminen aiheuttaa merkittävästi lisätyötä.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut