Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen Naistoimikunnan sinnikkäitä naisia ei epidemia lannista

Riikka Mahlamäki-Kaistinen

Kun Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen Naistoimikunta kokoontui pitkästä aikaa livenä, lukuisten etäkokousten jälkeen, tilan täytti nauru ja puheensorina. Moni oli tullut paikalle ja usea kotiin jäänyt oli vastannut jäsenille lähetettyyn toimintakyselyyn ennakkoon.

Kuten kaikille, korona-aika on ollut haasteellinen myös Naistoimikunnan toiminnalle. Moni perinteinen varainkeruukampanja on jouduttu perumaan ja tukimuotojen toteutusta on pitänyt arvioida uudelleen. Naistoimikunnalla on kuitenkin pitkät juuret, eikä yksi epidemia kykene sinnikkäitä naisia kukistamaan.

Naistoimikunta lähestyy aikaa positiivisen kautta. Haastava aika on myös mahdollisuus miettiä toimintatapoja uusiksi ja kehittää tuoreita tilalle. Toukokuun kokouksessa hierottiinkin ankarasti aivonystyröitä learning cafe -henkisessä ideariihessä ja keksittiin uusia tapoja tukea keskisuomalaisia syöpäsairaita.

Uutta päin, uudella innolla ja tuoreilla ajatuksilla!

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut