Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Uimahalli ja nuorisotilat avautuvat Jämsässä – nuorten kilpailu- ja turnaustoiminta jatkossa mahdollista myös sisätiloissa

Arkistokuva Jämsän keskustasta. Timo Mustalampi

Eetu Kokkinen

Jämsän kaupunki avaa ensi viikon maanantaista 31.5. alkaen uimahallin sekä nuorisotilat. Lasten ja nuorten (vuonna 2002 syntyneiden ja sitä nuorempien) sisäliikuntatiloissa tapahtuva kilpailu- ja turnaustoiminta on mahdollista 25.5. alkaen.

Uimahalli Koskikara avataan kaikille asiakasryhmille rajoitetusti siten, että uimahallin yhtäaikainen käyttö rajataan puoleen normaalista asiakasmäärästä. Uimahallin aukioloajat ajalla 31.5 – 18.6.2021 ovat maanantaista perjantaihin klo 12.00-19.00.

Vuonna 2002 ja myöhemmin syntyneet voivat harjoitella lajinomaisesti ilman turvaväliä ja ryhmäkokorajoitusta sekä ulkotiloissa että myös sisäliikunnassa. Aikuisten ryhmäharrastustoiminta on mahdollista ulkona korkeintaan 50 henkilön ryhmissä. Aikuisten sisällä tapahtuva ryhmäharrastustoiminta on edelleen keskeytetty toistaiseksi ellei toimintaa voida toteuttaa etäyhteyksillä.

Kaikenikäisten ottelu- ja turnaustoiminta on mahdollista ulkona.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut