Voiko saunailtana maistua muukin kuin olut ja makkara? Ravintola-alan opiskelijat kehittivät Jyväskylässä uusia saunaherkkuja, jotka hivelevät silmiä ja suupieliä

Sauna from Finland -yhdistyksen Saunamakumaailma-reseptikilpailussa Gradian Priimuksen lautasille rakentui silmiä hiveleviä artesaaniannoksia. Peppi Lokka

Sauna from Finland -yhdistyksen keväinen Saunamakumaailma-reseptikilpailu poiki kovatasoisen finaalin. Kilpailu innosti noin sataan reseptiin. Tavoitteena oli luoda tuotteita, reseptiikkaa, makuja sekä kattauksia kotimaisille ja kansainvälisille markkinoille.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja