Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poikkeuksellinen lottoarvonta ei täysosumia tuonut – Kymppitonnien potteja psui eri puolille Suomea

Heikki Kärki

Heikki Kärki

Lotosta ei löytynyt kierroksella 21/2021 täysosumia.

Sen sijaan kuusi ja lisänumero -tuloksia löytyi neljä. Tuloksella voitti lähes 44 000 euroa. Yksi voittoriveistä oli plussattu, jolloin summa viisinkertaistui lähes 219 000 euroon. Plussattu voitto osui pelaajalle, joka oli pelannut S-market Vähässäkyrössä Vaasassa. Voittaja oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän saa voittonsa tililleen sen jälkeen, kun hän on käynyt todentamassa henkilöllisyytensä osoitteessa Veikkauksen verkkosivuilla tai pelisalissa.

44 000 euron voitoista yksi oli pelattu Launeen Prismassa Lahdessa, yksi Valinta Keskipiste -myymälässä Torniossa ja yksi voitoista osui 10 osuuden nettiporukalle ympäri Suomea.

Lahden voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hän voi lunastaa voittonsa Danske Bankista tai jostakin Veikkauksen pelisalista. Torniossa pelannut voittaja oli käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hän saa henkilöllisyyden todentamisen jälkeen voittonsa tililleen. 10 osuuden nettiporukan jäsenet saavat voittonsa suoraan tileilleen.

Loton kierroksen 21/2021 oikea rivi on 8, 17, 23, 26, 35, 36, 37 ja lisänumero 6. Plusnumeroksi arvottiin 15.

Lottoarvonta oli poikkeuksellinen, sillä se suoritettiin tavanomaista myöhemmin jääkiekon MM-kilpailujen Saksa–Suomi-ottelun vuoksi.

Lauantai-Jokerista löytyi yksi tuplattu 6 oikein -tulos, jolla voitti 40 000 euroa. Voitto meni nettipelaajalle Kalajoelle. Voittaja saa voittonsa suoraan tililleen.

Lauantai-Jokerin voittorivi on 2 7 1 3 1 3 9.

Lomatonnin voittorivi on São Paulo 82. Tuhannen euron päävoittoja voitettiin kuusi kappaletta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut