Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Galleria Hopassa on nyt kuuma kesä – Jyväskylän Taiteilijaseuran näyttelysarja värittää koko suvea

Piippa Mutikainen on Galleria Hopan kesänäyttelysarjan ensimmäinen taiteilija. Kuva vuodelta 2017. Johanna Suominen

Ville Waali

Koronan kurittaman vuoden jälkeen Galleria Hopassa valmistaudutaan kuumaan kesään iloisissa merkeissä. Hoppa Hot Summer -nimeä kantavan näyttelysarjan järjestää viime vuotiseen tapaan Jyväskylän Taiteilijaseura.

– Seuran jäsenet esittäytyvät viikon kerrallaan näyttelytilassa. Jokainen taiteilija on itse paikalla esittelemässä näyttelyään ja omaa taiteellista toimintaansa koko näyttelynsä keston ajan, tiedotteessa kerrotaan.

Kesän aikana on mahdollista nähdä yhdeksän erilaista näyttelyä, joista jokainen omalla teemallaan. Kaikkiin näyttelyihin on vapaa pääsy.

Ensimmäisenä kättensä jälkeä pääsee esittelemään Piippa Mutikainen näyttelyssään Luonnollisesti.

– Minua kiehtoo kuvataiteilijana erityisesti oman mieleni prosessi, jota ilmaisen eri tekniikoiden avulla. Teemallisesti työstän aihetta, joka sillä hetkellä on päällimmäisenä. Tällä hetkellä se on elämä itsessään, taiteilija sanallistaa.

Näyttelyn keskiössä on ihminen ja inhimillisyys tässä ajassa.

– Pohdin valintoja, joita joudumme tekemään ja niiden vaikutuksia meihin nyt ja tulevaisuudessa. Ihmisen osa on tulla rakastetuksi. Ollakseni rehellinen olen ollut oman tutkimukseni kohde.

Näyttelyssä on esillä taiteilijan uusimpia maalauksia, sekä veistoksia hänen aikaisemmasta tuotannostaan. Luonnollisesti on esillä Galleria Hopassa 1. 6.–6. 6. 2021.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut