Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Puikot ovat olleet pussissa, nyt kässäryhmä aikoo kokoontua syyskuussa

Johanna Marttinen

Monikulttuurikeskus Gloriassa on pyörinyt käsityöryhmä keskiviikkoisin jo monta vuotta, mutta puikot pistettiin pussiin keväällä vuosi sitten, kun virus iski. Nyt uskaltaa jo hieman haaveilla, josko syyskuussa taas ompelukone surraisi.

Kaksi kässäryhmän vakiojäsentä piipahti Gloriassa toukokuussa moikkaamassa ja vähän suunnittelemassa syksyn kuvioita. Pengottiin varaston tilkku- ja lankalaatikoita ja mietittiin, että näistähän saa vaikka mitä tilkkutäkistä alkaen. Sovittiin, että ryhmä kokoontuu seuraavan kerran 8.9. ja aloittaa käsitöiden tekemisen kerran viikossa.

Uusia ja erikielisiä ihmisiä eri kulttuureista kaivataan mukaan askartelemaan, neulomaan, virkkaamaan, ompelemaan, makrameeta solmeilemaan tai vaikka tilkkutäkkiä tekemään. Porukassa keksitään uusia ideoita ja tekniikoita ja opetetaan niitä toisille. Yli vuosi on jo odotettu ja kaivattu käsillä näpräämistä, joten saa nähdä, minkälaisia luomuksia syyskuussa syntyy. Tsekkaa mitä tapahtuu www.gloriajkl.fi ja Glorian somessa.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut