Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kuuntelijoiden toive toteutuu: Radio Keskisuomalainen aloittaa juonnetun kesäsunnuntaiohjelman – ohjelmaa kuullaan ainakin elokuun loppuun asti

Radio Keskisuomalaisen päätoimittaja Henri Berg studiossa laitteistojen testauksessa. Arkistokuva. Timo Mustalampi

Tea Rissanen

Radio Keskisuomalaisen sunnuntait uudistuvat uudenlaisella kesäohjelmalla. Kuulijoiden toiveesta nyt myös sunnuntaisin tulee juonnettua radio-ohjelmaa.

Päätoimittaja Henri Berg kertoo, että sunnuntaiohjelma aloitetaan tämän viikon sunnuntaina, 6. kesäkuuta. Ohjelma on pilotointi, jota kuullaan radioaalloilla ainakin elokuun loppuun saakka.

– Jatkossahan kaikki on mahdollista, mutta ainakin nyt ohjelma lähtee pyörimään nimellä Radio Keskisuomalaisen kesäsunnuntait, Berg sanoo.

Sunnuntaiohjelmassa keskitytään kello 14.00–18.00 maakunnan tapahtumiin, ilmiöihin, ajankohtaisiin aiheisiin sekä viikonlopun paluuliikenteeseen.

Bergin mukaan kesä on radion kuuntelun huippuaikaa. Ihmiset matkustelevat enemmän ja ovat mökeillä paljon.

–  Tämän takia haluamme tarjota kesäksi uusia sisältöjä ja lisää kuunneltavaa, hän kertoo.

Kesällä ihmiset myöskin kuuntelevat radiota eri aikoihin kuin arkisin.

Bergin mukaan kesäsunnuntait ovat osa laajempaa kokonaisuutta. Kesällä Radio Keskisuomalainen tarjoaa muutakin normaalista poikkeavaa ohjelmaa.

– Ensi viikolla meillä alkaa Teatteri Eurooppa Nelosen radiokuunnelma Topi Sorsakoskesta ja lähimatkailusta kertova juttusarja alkoi tänään torstaina 3. kesäkuuta. Myöhemmin kesällä on edessä kuntakierros ja totta kai myös suosittu Mökkilauantai tekee paluun, Berg avaa.

Sunnuntaiohjelmissa tehdään yhteistyötä konsernin muiden kanavien lahtelaisen Radio Voiman sekä kuopiolaisen Savon Aaltojen kanssa. Sama pilottikokeilu alkaa myös näiden radioiden piirissä.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut