Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jyväskylän Harjulle odotetaan jopa yli tuhatta katsojaa, kun JJK ja OLS kohtaavat – seuraa ottelua suorana lähetyksenä Tapio Suomisen selostuksella tästä kello 18.30

Yleisö löysi hyvin jo JJK:n ensimmäiseen kotipeliin. Sami Saarenpää
Seppo Pänkäläinen

Seppo Pänkäläinen

JJK Jyväskylä sai viime kotiottelussa pelinsä rullaamaan (4–0), joten sunnuntaina on lupa odottaa hyvää lisää, kun miesten jalkapallon Kakkosen ottelussa se kohtaa oululaisen OLS:n. JJK:lla on neljä pistettä voiton, tasurin ja tappion jälkeen, OLS:lla piste vähemmän, mutta vain yksi voitto kolmesta ottelusta.

JJK:n myynti- ja markkinointijohtaja Joni Vesalainen odottaa hyvää jalkapallo-ottelua, kun vastakkain on kaksi nuorta, vauhdikasta jalkapalloa pelaavaa joukkuetta.

– OLS on JJK:n kaltainen, nuoria pelaajia sisältävä joukkue, joka on oululaisen jalkapallon tulevaisuus. Niillä on hyvä porukka. Tulee tiukka, tasainen ja laadukas ottelu. Meillä on hyvä kotivoitto alla ja sää on hyvä, joten yli tuhat katsojaa ei olisi Harjulla yllätys. Meillähän viime kaudella yleiskeskiarvo oli 889, Vesalainen sanoi.

Aleksi Partanen siirtyi äskettäin JJK:sta HJK:hon. Mihin rooliin?

– 04:ssa pelaa, mutta mielelläni näkisin juuri hänet Veikkausliigassa HJK:n paidassa. Hän halusi kovasti lähteä, joten ei pidätelty miestä, Vesalainen kertoi perjantaina.

Miesten jalkapallon Kakkosen ottelu JJK–OLS pelataan Harjulla sunnuntaina 6. kesäkuuta kello 18.30. Ottelun selostaa totuttuun tapaan Tapio Suominen ja sen voi katsoa suorana lähetyksenä tässä jutussa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut