Taiteilija Kati Immonen, 50, sijoitti Kekkosen ampumia eläimiä Tamminiemen rantasaunaan – kuvailee teoksiaan iloisiksi ja lempeiksi "kostofantasioiksi"

Kuvataiteilija Kati Immosen teoksissa yhdistyvät valokuvamainen tarkkuus ja spontaani maalauksellisuus. "Minusta tuntuu että pandemia-aikana kuvataiteilijoiden teosmyynti on parantunut, kun ihmisillä on ollut enemmän rahaa laittaa kotiin. Taiteilijoiden nettisivjen ja hyvien teoskuvien merkitys on kasvanut", kuvataiteilija Kati Immonen sanoo. Taustalla teos Kaatunut puolukkamuki. Peppi Lokka

Luonnon ja ihmisen moniulotteinen suhde on ollut kuvataiteilija Kati Immosen, 50, pääaihe jo vuosien ajan. Vehreät kasvit ja värikkäät kukat käyvät vuoropuhelua ihmisen jättämien jälkien – ruukkujen, rakennelmien ja muokatun maan – kanssa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi Black Friday tarjoushintaan vain 7,50 € / kk! Määräaikainen 2 kk:n tilaus sisältää verkon rajattoman käytön, Päivän lehti -sovelluksen sekä uutissovelluksen mobiililaitteille. Tarjous voimassa 29.11. 2021 saakka.

Tilaa tästä Black Friday tarjous vain 7,50 € / kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja