Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Monikulttuurikeskus Glorian Tyky-päiväää vietettiin Kangasniemellä

Johanna Marttinen

Monikulttuurikeskus Glorian työntekijöiden jokakeväisen Tyky-päivän paikkaa ei tarvinnut kauan miettiä. Glorian nuorisotyövastaava muutti unelmakarttansa mukaisesti alkuvuodesta punaiseen mökkiin maalle koirineen ja kissoineen. Siispä perjantaiaamuna 21.5. pakattiin auto retkieväillä päämääränä Kangasniemi.

Perillä idyllisessä maalaismaisemassa tehtiin kevyessä kevätsateessa kävelyretki lähiympäristöön. Poimittiin horsmanversoja, ihailtiin valkovuokkoja ja löydettiin muutama korvasieni. Karhunjälkiäkin oli kuulemma taannoin nähty.

Patikoinnin jälkeen sai halutessaan saunoa, minkä jälkeen valmistettiin yhdessä maukas lohilounas paistettujen horsmien kera. Sateessa loimutus vaihtui uuniin, mutta mehevät kalapalat hävisivät nopeasti nälkäisiin suihin. Ruoka maistuu aina paremmalta retkellä hyvässä seurassa. Tyytyväisinä ja mahat täynnä juotiin vielä kahvit, ja pidettiin pientä palaveria tulevista tapahtumista.

Virkistyspäivä virkisti, ja kaikilla oli hyvä mieli. Nyt taas jaksaa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut