Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: JyKi toi kaupunkiin uuden naisten jääkiekkojoukkueen

Aate Rytteri

Toukokuun lopussa Killerin jäähallin jäälle kokoontui ensimmäistä kertaa Jyvässeudun Kiekon uusi naisten edustusjoukkue. Tänä keväänä perustetun joukkueen ensimmäisissä harjoituksissa nähtiin jäällä 20 pelaajaa, mutta uusille innokkaille naiskiekkoilijoille on edelleen tilaa.

”Joukkue perustettiin, jotta kaupunkiin saataisiin uusi joukkue naispelaajille, joita alueelta kuitenkin löytyy. Naiskiekkoilun tilanne on ollut Jyväskylän alueella vähän alamaissa ja haluamme näin omalta osaltamme edistää sitä ja tarjota yhden uuden paikan pelaamisesta kiinnostuneille. Jotta tyttöjä saataisiin tulevaisuudessa entistä enemmän lajin pariin on suunnitteilla ollut lisäksi tyttöjen juniorijoukkueen perustaminen”, kertoo JyKin valmennuspäällikkö Tommi Nekkula.

Syksyllä joukkueen on määrä lähteä pelaamaan naisten Mestiskarsintaa. Kuvassa kiekkoilijat Anna Vanhala ja Silja Auvinen.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut