Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kaikki 37 vuotta täyttäneet pääsevät varaamaan ajan koronarokotukseen tiistaina Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla – juhannusviikolla on jo kolmekymppisten vuoro

Uusia koronarokotusaikoja vapautuu huomenna myös 37-vuotiaille. Kuvituskuva. Timo Mustalampi

Camilla Karttunen

Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla pääsevät tiistaista 8. kesäkuuta alkaen varaamaan ensimmäisen koronarokotuksensa kaikki 37 vuotta täyttäneet. Uusi ikäluokka avautuu hyvän rokotesaannin ansiosta ilmoitettua aiemmin, kerrotaan Jyväskylän kaupungin tiedotteessa.

– Aikoja on vapaana, koska työterveydet ovat omia asiakkaitaan rokottamalla keventäneet Kuokkalan ja Killerin rokotuspisteiden painetta. Aikoja kannattaa hakea myös lähipäiviltä. Ajanvarauskirjoja löytyy nettipalvelusta useita, ja niitä kannattaa selata. Tilaa on esimerkiksi kirjoilla ”Killeri9” ja ”Killeri10” sekä ”Kuokkala37”, ”Kuokkala38” ja ”Kuokkala39”, kertoo palvelukoordinaattori Raija Loikkanen tiedotteessa.

Ensirokotusten ajanvaraus jatkuu edelleen kaikilla riskiryhmäläisillä ja vanhemmilla ikäluokilla. Ensi viikolla varaamaan pääsee kaksi uutta ryhmää: tiistaina 15. kesäkuuta alkaen ajanvaraus on avoinna yli 35-vuotiaille ja torstaina 17. kesäkuuta varaamaan pääsevät 33–34-vuotiaat. 21. kesäkuuta alkaen varausvuoroon pääsevät 30–32-vuotiaat.

Korpilahdella on 22. kesäkuuta rokotusiltapäivä rokotusvuoroon tulleille henkilöille, jotka eivät pääse saapumaan keskikaupungin rokotuspisteille. Korpilahden aikoja ei voi varata netistä, vaan niistä tulee soittaa koronarokotuksen puhelinpalvelun numeroon 014 266 1472.

Hankasalmelle on saatavilla muutamia ilta-aikoja ensi viikon tiistaille.

Kommentoi

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut