Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poliisi nappasi yölliset venevarkaat verekseltään Jyväskylässä: Nyt etsitään omistajia useista eri satamista anastetulle omaisuudelle

Poliisin mukaan useista veneistä on varastettu mittava määrä omaisuutta, jolle etsitään nyt omistajia. Kuvituskuva ei liity tapaukseen. Riitta Ketola

Heli Paananen

Poliisi sai maanantain ja tiistain välisenä yönä ilmoituksen epäilyttävästä toiminnasta Haapaniemessä. Paikalla laittomissa puuhissa olleet venevarkaat jäivät kiinni verekseltään varastamansa soutuveneen kanssa Pellonpääntien rannassa kello 04.30.

Alustavien puhutusten perusteella ilmeni, että kaksi nuorta miestä on käynyt varkaissa yön aikana useissa eri satamissa muun muassa Hupelin, Haapaniemen, Jyskän ja Samulinniemen alueilla. Veneistä on viety mittava määrä erilaista omaisuutta, muun muassa perämoottoreita.

Poliisi kehottaa veneiden omistajia tarkastamaan oman veneensä tilanteen ja ilmoittamaan mahdollisesti varastetusta omaisuudesta. Asiasta voi olla yhteydessä suoraan jutun tutkijaan puhelimitse numeroon 0295 448476 tai sähköpostitse osoitteeseen janica.polkki@poliisi.fi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut