Seppälän Prisman myymättä jäänyttä leipää ja appelsiininkuoria alettiin hyödyntää hävikkioluen valmistuksessa

Kesäoluen valmistuksessa hyödynnetään ylijäämäleipää ja appelsiinin kuoria. Jorma Rahkonen

Jyväskyläläinen Panimoyhtiö X on kehittänyt kesäoluen, jonka valmistuksessa hyödynnetään Seppälän Prisman myymättä jäänyttä leipää sekä Mehustamo-tuoremehupuristimesta kertyviä appelsiininkuoria.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa tästä 2 kk vain 9,90 € / kk Tilaa 24 h 5 €

Digitilauksen sisältö

  • KSML.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi