Seppälän Prisman myymättä jäänyttä leipää ja appelsiininkuoria alettiin hyödyntää hävikkioluen valmistuksessa

Kesäoluen valmistuksessa hyödynnetään ylijäämäleipää ja appelsiinin kuoria. Jorma Rahkonen

Jyväskyläläinen Panimoyhtiö X on kehittänyt kesäoluen, jonka valmistuksessa hyödynnetään Seppälän Prisman myymättä jäänyttä leipää sekä Mehustamo-tuoremehupuristimesta kertyviä appelsiininkuoria.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle