Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Vielä ehtii! Ensimmäiseen koronarokotukseen voi varata Jyväskylässä, Hankasalmella ja Uuraisilla ajan torstaina ja perjantaina, sitten alkaa huoltokatko

Huoltokatkon pitäisi päättyä maanantaina. Timo Pasanen
Niklas Pelkonen

Niklas Pelkonen

Koronarokotusten nettiajanvarausta palvelevassa järjestelmässä on viikonvaihteen kestävä huoltokatko, kerrotaan Jyväskylän kaupungin tiedotteessa. Katko vaikuttaa jyväskyläläisten, hankasalmelaisten ja uuraislaisten ajanvaraukseen.

Sähköisen asioinnin käyttökatko alkaa perjantaina 11.6. kello 21. Sitä ennen ajan rokotukseen voivat varata 35 vuotta täyttäneet tai varausoikeuden saaneet riskiryhmäläiset.

Ennakkoarvion mukaan huoltokatko on ohi maanantaina kello 08.00. Katkon aikana järjestelmään kirjautuminen ei onnistu.

Katko koskee muun muassa Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten koronarokotusten ajanvarausta palvelevaa Hyvis-järjestelmää sekä Keski-Suomen digitaalisen sosiaali- ja terveyskeskuksen sähköisiä ajanvarauksia ja yhteydenottopyyntöjä.

Alkuviikosta myös osa koronarokotusajoista muistuttavista tekstiviesteistä on pois käytöstä. Katko koskee ainakin maanantaita 14.6. Valtaosa Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten koronarokotusten muistutustekstiviesteistä lähtee kuitenkin huollon ulkopuolelle jäävästä järjestelmästä, joten ne toimivat huoltotöistä huolimatta.

Rokotusaikansa voi varata osoitteessa www.jyvaskyla.fi/koronarokotus/ajanvaraus tai soittamalla koronarokotuspuhelimeen numeroon 014 266 1472.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut