Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: 4H-yhdistys jakoi palkintoja jyväskyläläisille nuorille

Anna Moilanen

Jyvässeudun 4H-yhdistys palkitsee aina vuosittain aktiivisia 4H-nuoria sääntömääräisessä kokouksessa, joka tänä vuonna järjestettiin 11.5.2021.

Inspiroiva esimerkillisyys-palkinnon voitti Pinja Hämäläinen. Pinjan 4H-yritys Studio Valkyria on jatkuvasti laajentunut ja kasvattanut palveluvalikoimaansa. Viime syksynä Hämäläinen perusti yrityksestään myös oman toiminimen.

Yrittelijäin nuori-palkinnon voitti Emma Tammelin. Emma on tehnyt yhdistyksessä monipuolisesti töitä kesätöiden, 4H-yritys Emman kuvan ja työpalvelun merkeissä. 4H-yrityksessään Tammelin tekee somesisällöntuotantoa huomioiden työssään kiertotalousnäkökulmaa.

Rohkea heittäytyjä-palkinnon voitti Sara Murtonen. Sara tarttuu rohkeasti uusiin haasteisiin pelottomalla asenteella, oli sitten kyse 4H-yrityksestä Apua arkeen Hilma ja Sara, kerhojen ja leirien ohjauksesta tai työpalvelussa työskentelystä.

Jyvässeudun 4H-yhdistys ylpeänä kiittää nuoria aktiivisesta ja esimerkillisestä toiminnasta!

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut