Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Jyväskylän Soroptimistiklubi lahjoitti kertyneet varat Keski-Suomen ensi- ja turvakodille

Elli Ojaluoto

Vuonna 1953 Jyväskylään perustettu Soroptimistiklubi lopettaa toimintansa. Jäsenmäärä on pienentynyt ja jäsenet ikääntyneitä. Lähes 70 vuoden aikana klubissa on ollut satoja eri ammatteja edustavia naisia. He ovat toiminnallaan rohkaisseet ja tukeneet tyttöjä ja naisia paremman elämän saavuttamiseksi. Jäsenet ovat kokoontuneet kuukausittain yhteen ja tutustuneet toistensa ammatti- ja osaamisalueisiin.

Olemme jättäneet yhdistyksen jäljen Jyväskylän historiaan. Olemme tehneet tunnetuksi naisten työtä ja osaamista sekä kantaneet osaltamme vastuuta lähimmäistemme jaksamisesta ja hyvinvoinnista. 100 vuotta vanha soroptimistiliike jatkaa toimintaansa.

Klubi lahjoitti kertyneet varat Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:lle käytettäväksi asukkaiden hyvinvointiin ja virkistykseen.

Lahjoituksen vastaanotti toiminnanjohtaja Susanna Huovinen ja luovuttivat Leena Hänninen, Eija Virnes ja presidentti Elli Ojaluoto

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut