Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Keski-Suomen Muistiyhdistyksen vapaaehtoisilla koulutus- ja virkistyspäivä

Marianna Ikonen

Keski-Suomen Muistiyhdistyksen vapaaehtoiset alaosastotoimijat pääsivät vuoden tauon jälkeen tapaamaan kasvokkain koulutus- ja virkistyspäivässä Ränssin Kievarissa.

Päivä sisälsi muun muassa vapaaehtoisten työnohjausta sekä syksyn toiminnan suunnittelua. Alaosastoissa aktiiviset vapaaehtoiset järjestävät kuukausittain toimintaa ja tapaamisia kahdeksalla Keski-Suomen paikkakunnalla muistisairauteen sairastuneille, heidän läheisilleen sekä muuten muistiasioista kiinnostuneille.

Korona on tietenkin vaikuttanut viimeisen vuoden aikana toimintaan, mutta syksyä lähdettiin suunnittelemaan taas uudella innolla ja ideoilla. Olisitko sinä kiinnostunut käynnistämään alaosastoa uudelle paikkakunnalle tai lähtemään mukaan jonkin nykyisen alaosaston toimintaan? Lisätietoja alaosasto- sekä muusta vapaaehtoistoiminnasta löydät yhdistyksen nettisivuilta www.ksmuisti.fi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut