Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jyväskylän Rock In The City -festivaalin ohjelma julki – lavalla nähdään kaksitoista rockbändiä

Rock In The City -festivaali nähtiin ensimmäisen kerran vuonna 2019. Silloin lavalla nähtiin muun muassa Melrose. Arkistokuva. Jaana Kautto

Tea Rissanen

Aikuisille suunnattu Jyväskylän Rock In The City -festivaali julkisti ohjelmansa. Elokuun 13. ja 14. päivä Lutakonaukiolla järjestettävässä festivaalissa nähdään kaiken kaikkiaan kaksitoista rockyhtyettä.

Perjantaina lavalla nähdään keväällä uuden albumin julkaissut Kotiteollisuus, 25-vuotisjuhliaan viettävä Sonata Arctica ja brittiläinen rocklegenda Uriah Heep. Muita perjantain esiintyjiä ovat Apocalyptica, Brother Firetribe ja Klamydia.

Lauantaina puolestaan lavalle nousee Suomen suosituimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Mokoma, industrial metal -yhtye Turmion Kätilöt ja lemiläinen metallisuuruus Stam1na. Launtaina nähdään myös Battle Beast, CMX ja Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus.

Livemusiikin lisäksi Rock In The City panostaa myös monipuoliseen ruoka- ja olutvalikoimaan. Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti viranomaisohjeita noudattaen. Täysi-ikäisille suunnatun festivaalin lipunmyynti on käynnissä.

Juttua muokattu kello 12.40: Tarkennettu festivaalin tapahtumapaikka ja korjattu järjestämisajankohta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut