Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Sisä-Suomen poliisilaitokselle esitutkinnassa päätyneen uuden Teslan avoin huutokauppa päättyi – tarjouksia lähes pari sataa kappaletta

Esitutkinnan yhteydessä poliisin haltuun päätynyt Tesla huutokaupattiin perjantaina. Kuvan auto ei liity tapaukseen. Juha Tanhua

Camilla Karttunen

Sisä-Suomen poliisilaitoksen myymän Tesla Model 3 -henkilöauton huutokauppa päättyi perjantai-iltana. Vuoden 2020 auton, jolla on ajettu ainoastaan 2800 kilometriä hinnaksi tuli lopulta 55 400 euroa. Huutokaupan oli määrä päättyä kello kahdeksalta tai 3 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen. Tasan kahdeksalta auton hinta oli vielä 54 400 euroa.

Tarjouksia kuukauden aikana tuli yhteensä 199 kappaletta 21 eri tarjoajalta. Henkilöauto herätti kiinnostusta enemmän kuin tarjouksia, sillä sivuston ilmoitusta oli myyntihetkellä käyty katsomassa 31 440 kertaa.

Huutokaupat.com-sivustolla kerrotaan, että valtiolle tuomittu henkilöauto päätyi poliisin haltuun esitutkinnan yhteydessä ja poliisilla ei ole tietoa omaisuuden kunnosta. Omaisuuden kunto jää ostajan selvitettäväksi.

Auto myydään korkeimman tarjouksen huutajalle siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se myyntihetkellä on. Autolla ei ollut takuuta, eikä kaupalla purkuoikeutta. Lisäksi henkilöautosta ilmoitettiin olevan maksamattomia ajoneuvoveroja.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut