Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: InCarin Janne Nevanpään mukaan autojen pintojen ongelmia voi ehkäistä oikeilla toimenpiteillä – kuuntele vinkkejä Radio Keskisuomalaisen haastattelusta

InCarin Janne Nevanpää kertoi Radio Keskisuomalaisessa, millaisia vihollisia kesä tuo tullessaan autojen pinnoille.

Keskisuomalainen

Kesä on autojen pinnoille raskasta aikaa. Hyttyset ja muut öttimölliäiset sotkevat ajaessa keulan, linnun ulosteet ja puiden mahla katon ja konepellin. Näihin on kuitenkin olemassa oikeat puhdistusratkaisut, mutta varovainen tulee olla.

InCarin Janne Nevanpään mukaan pahin vihollinen kesäaikaan on juuri linnun uloste, joka pitäisikin poistaa mahdollisimman nopeasti runsaalla vedellä. Auringon paahteessa köntsä palaa helposti kiinni, jolloin lakka- ja maalipinta vaurioituvat. Tällöin avuksi riittää enää ammattiapu.

Hyttysten tarttumista keulaan voi Nevanpään mukaan ehkäistä vahoilla ja kestopinnoitteilla, joita löytyy nykypäivänä joka lähtöön. Kuuntele Radio Keskisuomalaisesta auton pinnanhoitovinkit!

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut