Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Puuroa ja puhetta palaa taas syksyllä

Eija Rytkönen

Jyväskylän NNKY on kokoontunut korona-aikana rajoitetusti. Muun muassa suosittu tiistaiaamujen Puuroa ja puhetta -tilaisuus on ollut valtaosan ajasta tauolla. Pienempiä piirejä on voitu pitää. Puistotori 4:ssä sijaitsevia NNKY:n tiloja on vuokrattu ja vuokrataan edelleen. Kysy salia kokouksiin tai juhliin: jklnnky@gmail.com.

Kevätjuhla pidettiin sunnuntaina 30.5. parinkymmenen hengen voimin. Kuultiin piano-oppilaiden esityksiä, runoja, puheita, viulun soittoa, laulettiin yhdessä ja juotiin jäätelökahvit. Ennen juhlaa pidettiin ylimääräinen kokous, jossa hyväksyttiin Jyväskylän NNKY:n Strategia 2025.

Reilun vuoden ajan toiminnanjohtajana on toiminut Susanna Matikainen. Tanja Nieminen palaa toiminnanjohtajaksi elokuussa. Syyskausi käynnistyy tiistaina 7.9. klo 9 Puuroa ja puhetta -tilaisuudella.

Kuvassa ovat Jyväskylän NNKY:n puheenjohtaja Eija Rytkönen (oik.) ja varapuheenjohtaja Pirjo-Liisa Sillgrén (kuvaushetkellä ilman maskia).

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut