Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Ruskat kävi iloisella retkellä Ähtärissä Pandatalolla

Meidän ikäihmisten oli korona-kauden helpottuessa ihanaa ponkaista kauniina kesäpäivänä retkelle Ähtäriin Pandoja ja muitakin eläimiä katsomaan. Tosin lämmin sää taisi karkottaa eläimiä piiloon koloihin, eikä kaikki nähneet karhua. Pojanvesselit näkivät jopa viisi. Kyllä toisten ruskalaisten ja uusien ystävienkin katsominen, tutustelu ja jutustelu viehätti.

Pohjolan Matka järjesti ison bussin, johon 28 aikuista ja 2 lastenlasta sai asettua turvavälein. Perinteiset arpajaiset toteutti yhdistyksemme uusi puheenjohtaja Helena Ruotsalainen vanhan konkarin Leenan opastuksella. Välillä Paula-sihteeri muistutti jo syksystä ja Kuusenkaatajaisista Ladun Majalla ti 7.9., kun odotettu pikkujoulukin piti perua!

Lähtökuva otettiin matkalla veden äärellä, luonnon keskellä. Lumille ja Pyrylle maistui bambu-vihannesruoka ja meille hyvä lohikeitto kiertelyn lomassa. Ja suopursut kukki ja tuoksui, kun hyvästelimme tienoon.