Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Ruskat kävi iloisella retkellä Ähtärissä Pandatalolla

Leena Hänninen

Meidän ikäihmisten oli korona-kauden helpottuessa ihanaa ponkaista kauniina kesäpäivänä retkelle Ähtäriin Pandoja ja muitakin eläimiä katsomaan. Tosin lämmin sää taisi karkottaa eläimiä piiloon koloihin, eikä kaikki nähneet karhua. Pojanvesselit näkivät jopa viisi. Kyllä toisten ruskalaisten ja uusien ystävienkin katsominen, tutustelu ja jutustelu viehätti.

Pohjolan Matka järjesti ison bussin, johon 28 aikuista ja 2 lastenlasta sai asettua turvavälein. Perinteiset arpajaiset toteutti yhdistyksemme uusi puheenjohtaja Helena Ruotsalainen vanhan konkarin Leenan opastuksella. Välillä Paula-sihteeri muistutti jo syksystä ja Kuusenkaatajaisista Ladun Majalla ti 7.9., kun odotettu pikkujoulukin piti perua!

Lähtökuva otettiin matkalla veden äärellä, luonnon keskellä. Lumille ja Pyrylle maistui bambu-vihannesruoka ja meille hyvä lohikeitto kiertelyn lomassa. Ja suopursut kukki ja tuoksui, kun hyvästelimme tienoon.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut