Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Pöllöparlamentissa kuunnellaan luontoyrittäjien yritystarinoita

Keski-Suomen maaseudun kehittäjien verkosto Pöllöparlamentti tapasi 7.6. pitkästä aikaa toisiaan livenä ja paikkana oli upea Etelä-Konneveden kansallispuisto!

Aurinkoinen päivä helli osallistujia ja Vuori-Kalajan laavulla saimme kuulla luontoyrittäjien HyvänTähen ja Virvatulen Taika yrittäjien Teijon ja Sadun yritystarinaa.

Osallistujat kertoivat ajankohtaisia kuulumisia omista hankkeista ja tulevana syksynä on luvassa monenlaisia mielenkiintoisia maaseudun tapahtumia. Tapahtumia löytyy mm. aitomaaseutu.fi -sivuston kalenterista.

Pöllöparlamentti-tapaamiset on tarkoitettu ensisijaisesti maaseutuohjelmasta rahoitettujen maakunnallisten hankkeiden vetäjille Keski-Suomessa. Uusia hankevetäjiä kutsutaan mukaan, kun hankkeita käynnistyy. Tapaamisia on säännöllisesti pitkin vuotta. Tapaamisissa tutustutaan kollegoihin, jaetaan tietoa ja kokemuksia sekä parannetaan maaseudun hankkeiden välistä yhteistyötä.

Lisätietoa Keski-Suomen maaseutu -verkkosivustolta.