Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Pöllöparlamentissa kuunnellaan luontoyrittäjien yritystarinoita

Virpi Heikkinen

Keski-Suomen maaseudun kehittäjien verkosto Pöllöparlamentti tapasi 7.6. pitkästä aikaa toisiaan livenä ja paikkana oli upea Etelä-Konneveden kansallispuisto!

Aurinkoinen päivä helli osallistujia ja Vuori-Kalajan laavulla saimme kuulla luontoyrittäjien HyvänTähen ja Virvatulen Taika yrittäjien Teijon ja Sadun yritystarinaa.

Osallistujat kertoivat ajankohtaisia kuulumisia omista hankkeista ja tulevana syksynä on luvassa monenlaisia mielenkiintoisia maaseudun tapahtumia. Tapahtumia löytyy mm. aitomaaseutu.fi -sivuston kalenterista.

Pöllöparlamentti-tapaamiset on tarkoitettu ensisijaisesti maaseutuohjelmasta rahoitettujen maakunnallisten hankkeiden vetäjille Keski-Suomessa. Uusia hankevetäjiä kutsutaan mukaan, kun hankkeita käynnistyy. Tapaamisia on säännöllisesti pitkin vuotta. Tapaamisissa tutustutaan kollegoihin, jaetaan tietoa ja kokemuksia sekä parannetaan maaseudun hankkeiden välistä yhteistyötä.

Lisätietoa Keski-Suomen maaseutu -verkkosivustolta.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut