Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Ukonilmojen hautausmaa esillä Kylätalo Keitaassa

Mirja Hänninen

Keltinmäen Sienitiellä Jyväskylässä Kylätalo Keitaan seinillä on esillä vahvoilla väreillä tehtyjä taideteoksia. Kyseessä on Simo Savolaisen taidenäyttely Ukonilmojen hautausmaa. Näyttelyn teemana on omien tuntemuksien kuvittaminen.

”Useat, melkein kaikki, piirrokseni syntyvät tunteesta tai ajatuksesta. Huolimatta siitä, että olen viettänyt paljon aikaa pääni sisällä, en ole osannut aina tulkita, sanoittaa tai tunnistaa tunteitani oikein. Aina ei myöskään ollut tilaa tai paikkaa antaa itselleni jalustaa; aina ei ollut ketään kuka kuunteli – useinkaan oikeastaan. Piirrokset olivat konsti siihen, että sain purettua oloni”, taiteilija kertoo.

Taideteokset ovat olleet vieraiden ihailtavana kesäkuun alusta saakka, ja näyttely on esillä heinäkuun loppuun. Näyttelyyn voi tulla tutustumaan Kylätalo Keitaan aukioloaikoina, arkipäivisin 8–14.30. Helpoiten talolle saavut linkeillä 12, 12T ja 27 Sienitien kääntöpaikan kautta. Auton voi pysäköidä kylätalon pihaan. Tervetuloa!

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut