Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Jyväskylän korkeakouluissa halutaan lisätä arkiliikuntaa opiskelupäivään

Maarit Honkonen-Seppälä

Kesä oli jo vahvasti aluillaan, kun yliopiston Liikuntatieteellisen tiedekunnan, Ilmasotakoulun, JAMKin ja Humakin henkilökunta punoi tulevalle lukuvuodelle verkostoja opiskelijoiden hyvinvoinnin lisäämiseksi. Yhtenä punojana toimi JAMKin liikunnan lehtori Maija Jylhä.

”Saimme opetus- ja kulttuuriministeriöltä kevättalvella myönteisen Aktiivinen ja hyvinvoiva korkeakoulu -hankepäätöksen. On innostavaa aloittaa hanke, jota on suunniteltu useamman vuoden ajan ja jonka tarve on nähtävissä. Mukana on hienosti alueen kaikki neljä korkeakoulua. Ihan konkreettisena tavoitteena on lisätä opiskelupäivän aikaista arkiliikkumista ja vähentää päivittäistä istumista sekä vahvistaa yhteisöllisyyttä opiskelijoiden ja koko henkilökunnan kera”, tiivistää Jylhä ja toivoo, että Covid19-pandemian jälkeen pääsemme uuteen normaaliin luomaan valtakunnallisesti levitettävää toimintamallia, jolla lisätään aktiivista ja opiskelua edistävää toimintakulttuuria

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut