Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Yhdistykset ja terveysasema tekivät pelisäännöt yhteistyölle Keuruulla

Anu Hätinen

Keuruulla yhdistykset ja terveysasema ovat tehneet yhteistyölleen pelisäännöt. ”Nämä ovat ensimmäiset laatuaan Keski-Suomessa. ” iloitsee Anu Hätinen Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki (KYT) ry:stä.

Uudenlainen yhteistyön avaus käynnistyi vuonna 2019, kun terveysaseman henkilöstö ja yhdistykset kokoontuivat ensimmäisen kerran tapaamaan toisiaan. Yhteistyöiltoja jatkettiin ja prosessi huipentui tänä keväänä, kun yhteistyölle tehtiin pelisäännöt. Ne ovat terveysaseman ilmoitustaululla sekä verkossa: www.yhdistystori.fi/jarjestoverkostot-kunnissa/keuruun-jarjestokahvit/.

Illat ovat olleet osa KYT-järjestöpalveluiden koordinoimia Keuruun järjestökahveja. Ne kokoavat Keuruulla toimivia yhdistyksiä avoimiin yhteistyötapaamisiin 3–4 kertaa viikossa.

”Henkilöstön ja yhdistystoimijoiden kohtaamiset on koettu tärkeiksi. Jatkamme yhteistyöiltoja osana Keuruun järjestökahvien toimintaa.” kertoo Sanna Hyyryläinen Keuruun terveysasemalta. Vastaavanlaista yhteistyötä käynnistetään myös Laukaassa elokuussa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut