Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Monikulttuurikeskus Gloria: Järjestösuunnistuksessa löytyi uusia ystäviä

Johanna Marttinen

Monikulttuurikeskus Gloria, Paremmin Yhdessä ry ja Jyvälän Setlementti järjestivät kauniina kesäisenä keskiviikkona 9.6. järjestösuunnistuksen, joka oli mainio tilaisuus tavata uusia ihmisiä ja tutustua järjestöjen toimintaan myös kesällä. Se oli oiva tapa löytää ystävien lisäksi uutta kivaa tekemistä tai vapaaehtoispaikkoja.

Suunnistus alkoi Kansalaistoiminnankeskus Mataran pihalta, jossa vähän verryteltiin, venyteltiin ja esittäydyttiin pienten leikkien lomassa. Hauska liikunnallinen maa–meri–laiva-peli rikkoi hyvin jään ja nauru raikui. Sisätiloissa Gloria ja Paremmin Yhdessä kertoivat vuorotellen toiminnastaan, ja sen jälkeen käveltiin helteisessä säässä Jyvälään. Kävelyretken aikana juteltiin ja nautittiin kesän lämmöstä, hieman huidottiin hyttysiäkin. Suunnistajat löysivät tiensä määränpäähän, missä saatiin kuulla myös Jyvälän toiminnasta ja mahdollisuuksista osallistua erilaisiin aktiviteetteihin kesälläkin. Kylläpä kahvi ja jäätelö tekivät terää!

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut