Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Meidän juttu: Monikulttuurikeskus Gloria toivottaa vapaaehtoisille lämmintä kesää!

Johanna Marttinen

Monikulttuurikeskus Glorian kevätkausi alkaa olla taputeltu, joten tiistai-iltapäivänä 15.6. lähdettiin laulamaan ja taputtamaan läheisen Tourujoen puiston amfiteatterin pitkille penkeille. Glorian toiminnassa on mukana paljon vapaaehtoisia, joita haluttiin kiittää kuluneesta vuodesta. Niinpä kutsuttiin heidät viettämään yhteinen kesähetki puistoon. Käytiin ensin kaupassa varaamassa ja sitten juuri ennen tapahtumaa hakemassa 60 jäätelötuuttia. Ne kannettiin kylmälaukuissa retkipaikalle ja jaettiin jokaiselle halukkaalle. Ensin ruiskaus käsidesiä, sitten jätski, ole hyvä.

Tuttuja ihmisiä saapui puistoon niin sankoin määrin, että jäätelöt uhkasivat loppua, onneksi oli muutama mehujää piilossa. Kesäkuinen ilta oli täynnä riemukkaita jälleennäkemisiä ja uusia kohtaamisia. Laulettiin ja naurettiin yhdessä, ja iloiset äänet kaikuivat kauas pitkin jokea houkutellen ohikulkijoitakin kertosäkeeseen ”Minun kultani kaunis on”. Toivotettiin ihanaa lämmintä kesää kaikille, elokuussa tavataan!

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut