Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Meidän juttu | Monikulttuurikeskus Gloria toivottaa vapaaehtoisille lämmintä kesää!

Monikulttuurikeskus Glorian kevätkausi alkaa olla taputeltu, joten tiistai-iltapäivänä 15.6. lähdettiin laulamaan ja taputtamaan läheisen Tourujoen puiston amfiteatterin pitkille penkeille. Glorian toiminnassa on mukana paljon vapaaehtoisia, joita haluttiin kiittää kuluneesta vuodesta. Niinpä kutsuttiin heidät viettämään yhteinen kesähetki puistoon. Käytiin ensin kaupassa varaamassa ja sitten juuri ennen tapahtumaa hakemassa 60 jäätelötuuttia. Ne kannettiin kylmälaukuissa retkipaikalle ja jaettiin jokaiselle halukkaalle. Ensin ruiskaus käsidesiä, sitten jätski, ole hyvä.

Tuttuja ihmisiä saapui puistoon niin sankoin määrin, että jäätelöt uhkasivat loppua, onneksi oli muutama mehujää piilossa. Kesäkuinen ilta oli täynnä riemukkaita jälleennäkemisiä ja uusia kohtaamisia. Laulettiin ja naurettiin yhdessä, ja iloiset äänet kaikuivat kauas pitkin jokea houkutellen ohikulkijoitakin kertosäkeeseen ”Minun kultani kaunis on”. Toivotettiin ihanaa lämmintä kesää kaikille, elokuussa tavataan!