Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Podcast: Luhangassa piisaa kesäaktiviteetteja – kuuntele Radio Keskisuomalaisen kuntakierrosviikkojen ensimmäinen kuntavieras

Kesäkuukaudet tuovat Luhankaan paljon uutta elämää. Timo Mustalampi

Keskisuomalainen

Radio Keskisuomalaisen kuntakierrosviikkojen ensimmäinen kuntavieras on Luhanka. Jakson vieraana on Luhangan kunnanjohtaja Tuomo Kärnä. Hän kuvailee Luhankaa rauhalliseksi ja hyvin perinteiseksi kunnaksi. Kesäaktiviteettien määrä on noussut, muun muassa livemusiikkia järjestetään tänä kesänä aiempaa enemmän.

Manner-Suomen pienin kunta onkin etenkin mökkeilijöiden keskuudessa hyvin suosittu, mikä näkyy kunnan katukuvassa kesäisin. Ennen kunnassa ei ollut veneiden tankkausmahdollisuutta, mutta nykyään sinne pääsee myös vesiteitse. Isojen Sisä-Päijänteen rantaviivojen ja esihistoriallisten kalliomaalausten pariin pääsee seikkailemaan vettä pitkin. Myös kulttuuria on tarjolla, sillä Luhangasta löytyy muun muassa yksi Suomen suurimmista puukirkoista sekä mäkitupalaismuseo. Tutustu Luhankaan kuuntelemalla podcast!

Kuntakierros radiossa kesä- ja heinäkuussa torstaisin klo 11.30 ja uusintana perjantaisin klo 18.15. Ohjelma on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä mukana olevien kuntien kanssa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut